Menu
Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митро...

Србијански клуб: НОВИНАР

Србијански клуб: НОВИНАР

– Молим вас, да ли бисте ...

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА   Ко се...

Драган Марјановић: Србијанство и Косово

Драган Марјановић: Србијанство и Ко…

Како, гледано идејом срби...

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА О СРБИЈАНСТВУ

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА …

Појам „србијанство“ се ко...

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВО ЧУВАМО ?! (ИЛИ – МОЋ СИМБОЛА)

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВ…

Беше ли да је неко најављ...

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИКА ТВАРИ ИЛИ ЕВОЛУЦИЈА

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИК…

„И зато ће им Бог послати...

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Иван Гундулић, вредан 5...

Радован Дамјановић : Срби су најстарији народ и лингвистика то доказује!

Радован Дамјановић : Срби су најста…

Гост емисије "Интервју" б...

Prev Next

Данко Б. Марин: Важно је бити нарцисоидни натчовек!

Данко Б. Марин: Важно је бити нарцисоидни натчовек!

Нарцисоидност је плодно тло, извор свакаквих преварантских лукавости усмерених  ка средини  у којој се дозволи да их нарцис немеће – нарцисоидне особе не могу да буду саме, потребно им је ОКРУЖЕЊЕ  за ОКУЖЕЊЕ зато се често намећу као вође али лажне вође, јер немају осећај за проблеме заједнице услед  егоманичне заслепљености. Политика је зато за њих најчешће, ИДЕАЛНО  поље дејстава обзиром да пружа безобзирно право на свакодневну: ,,пажњу“! Она је најбољи азил за психопате где је  ПОЖЕЉНА ,, једна од главних психопатских особина  -  ЈЕДНА ОПСЕСИВНА ПОТРЕБА  ЗА НАМЕТАЊЕМ СВОЈЕ  ВОЉЕ,  СТАВОВА, ИДЕЈА  ИЛИ ИЛУЗИЈА ДРУГИМА,  С  ЦИЉЕМ ДА БИ СЕ ОНИ КОНТРОЛИСАЛИ“ – виђено, већ много пута виђено али поново то видимо и допуштамо да нас води слепац са гомилом слепаца – зна се где! Видели смо како нас је водио и до чега &КОГА  довео поремећени  али строго контролисани Борис Тадић, до сличног али поремећенијег Александра Вучића!

Два  рођена брата из политикантског рата, обојица из дођошких породица дивљих (СВЕТЛА ЧЕЛА И ОБРАЗА ЧИСТА)  који терају питоме, недовољно свесне Друга Тита и Партије, ,,Београђани“  – Борис & Александар препредени дивљи скоројевићи али и  засењивачи ,,београђанством“  сваки  на свој начин, Борис  се маскирао у некакво грађанство док је новобеоградски навијач Аца  заогрнуо ,,националну“  обланду  током  одбрамбене фазе  нарциса – плодно тло за успех је и њихов садизам  потпомогнут  САДизмом, наше друштво је било и још је загађено подаништвом наслеђеним од комуниста и њихове диктатуре пролетеријата те култа личности где је свима и свему  Тито био  тата(!) – вољенији и рођенији од оног  из личне карте , тако да нарцисоидни садисти  лагодно пролазе кроз тај систем поготово када имају помоћ озбиљних САДиста из амбасаде САДистана  али и директну из Вашингтона и од лија из Ленглија!

Систем је светски и веома је уходан, одавно –  смо део наметања политичара-квазиполитичара, проблематичних личности с израженим психопатолошким цртама у својој ,,личности“. Такве особе су идеалне за   контролисано управљање ,,са стране“  што ,,странци“  обилато користе и  злоупотребљавају. Социопате се савршено уклапају у рушење социјалне државе, науче неку неолибералну мантру за подржавање пожељног идентитета и камере су спремне, већ укључене  за нову звезду! Економиста  Бранко Драгаш  у свом тексту ,,Психопате“  преузима из књиге Е. Фаса – како препознати психопату:

1.ПСИХОПАТЕ имају САДИСТИЧКЕ мотиве и намере – они  путем страха контролишу људе.

2. Психопата је харизматичан – себе поставља у центар пажње и представљају се на најбољи начин.  Одлични су демагози и заводе своје слушаоце обећањима.

3. Психопате имају високо мишљење о себи – себе постављају у центар универзума. Мисле само на себе и оно што је у њиховом интересу. Сматрају да су изузетни и да се друштвена правила не односе на њих. Имуни су на било какву критику.

4. Психопате су ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВИ. Они непрестано лажу и ВЕРУЈУ У СВОЈУ ЛАЖ. Када се открије да су лагали, настављају да шире нове лажи. ЛАЖ ИМ ЈЕ ХРАНА за БОЛЕСНУ СУЈЕТУ.

5. МАНИПУЛАТОРИ – Психопате су мајстори у манипулацијама, обманама и изврдавању. Када је све у реду, УЗИМАЈУ СВЕ ПОХВАЛЕ, али чим нешто пође наопако – онда кривицу сваљују на неког другог!

6. Проблеми из детињства....

7. НЕ  осећају КАЈАЊЕ  или КРИВИЦУ – све што су радили у ПРОШЛОСТИ они  ЗАБОРАВЉАЈУ и НЕ БРИНЕ ИХ ПОСЛЕДИЦА ЊИХОВОГ ПОНАШАЊА!

8. Њихови ДУГОРОЧНИ ЦИЉЕВИ СУ НЕРЕАЛНИ – ТРАЖЕ ОД СВИХ ДРУГИХ ДА ИМ СЕ ПОВИНУЈУ. Не подносе противљење, супротстављање и друго мишљење. Живе у уверењу да су незаменљиви и да су ЊИХОВИ НЕРЕАЛНИ ЦИЉЕВИ НАЈБОЉИ ЗА СВЕ У ДРУШТВУ!

          Ендру Фас писац књиге је био директор великих компанија и тражио је тестирање запослених и оних који конкуришу за посао, наш економиста  Драгаш  сматра да  тестирање треба увести за наше политичаре – мудро али  недостижно за Фрик-шоу  СрПија! Видели смо и доживели, те доживљавамо константна понижења ,,нашим“ властодршцима – галерија поремећеника готово да нас  наводи да се запитамо: ИМА ЛИ ЛУДАКА У ЛУДНИЦАМА?  У Србији свакако постоје службе и стручњаци који су вешти, оспособљени... – зар стављање Вука Драшковића у политичку жижу није био еклатантан доказ?! Несрећни Вук има изражен комплекс оца који директно проузрокује страх од успеха – идеалан за вођу опозиције! Ћуко Страшковић   има и таленат од Херцеговаца дефинисан ,,причало из Гацка“ -  Вук је показао СПОсобност наших екипа, зашто не реагују после те 2000-те, зашто не бране интерес грађана од којих су плаћени, зашто допуштају  да нарцисоидни садисти у дугом периоду разарају Србију? Зашто саучествују када знају да је основни мотив нарцисоидних садиста рушење? Зашто им помажу у деструкцији? Да нису и они нарцисоидни садисти који су после одбрамбене агресије одавно у тзв. ПРЕВЕНТИВНОЈ агресији?

Несрећни Борис Тадић је завршио  свој посао у ПАТОКРАТИЈИ – владавини психопата, моћи ће једног дана да се услика пред судовима .... Његов поремећенији близанац радикално-напредни Александар Вучић је све ближе радикалнијем расплету, побуна већ има на сваком кораку у овој квазидржави без дефинисаних граница и закона, где је закон:  манијакални импулс владајућих поремећеника уз корупцију мафијашког типа!

,,Неко беше Страхињићу Бане“ – долази време да они који су  ,,неко“ , који имају идентитет - протресу ту ,,државу“ без идентитета, макну психопате -  извршитеље психопатизације друштва из својих средина! ,,ЉУДИ ОД СЛАМЕ“ - су поремећеници које професионалци припремају за деструктивна дела,  нама су наши сламнати вешто, пажљиво бирани и врло су ,,сламнати“  - баш зато је опасно да се они играју ватром ...

Данко Б. Марин 2016.год. 

Poslednji put izmenjenoнедеља, 21 фебруар 2016 15:41
nazad na vrh
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

Категорије

Линкови

Локалне вести

Алати

О нама

Пратите нас

List with onlain bookmakersGBETTING