Menu
СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА   Ко се...

Драган Марјановић: Србијанство и Косово

Драган Марјановић: Србијанство и Ко…

Како, гледано идејом срби...

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА О СРБИЈАНСТВУ

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА …

Појам „србијанство“ се ко...

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВО ЧУВАМО ?! (ИЛИ – МОЋ СИМБОЛА)

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВ…

Беше ли да је неко најављ...

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИКА ТВАРИ ИЛИ ЕВОЛУЦИЈА

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИК…

„И зато ће им Бог послати...

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Иван Гундулић, вредан 5...

Радован Дамјановић : Срби су најстарији народ и лингвистика то доказује!

Радован Дамјановић : Срби су најста…

Гост емисије "Интервју" б...

Ђорђе Ивковић: КАКО УСПЕТИ У СРБИЈИ?

Ђорђе Ивковић: КАКО УСПЕТИ У СРБИЈИ…

Времена су уистину тешка,...

666

666

Чудан, али врло јасан зна...

Весна Веизовић: Кад материја поједе дух у души остаје амбис или како гинемо у информацином рату

Весна Веизовић: Кад материја поједе…

Св. Пајсије Светогорац: „...

Prev Next

Драгослав Бокан: НОВИ АНТИРУСКИ ТРЕНД

Драгослав Бокан: НОВИ АНТИРУСКИ ТРЕНД

Најбољи доказ да се Русија усправља и показује своје моћне бодље је све већи број текстова и системски организован пропагандни серијал против "ширења руског утицаја у Србији". 


Чак се и оптужују сви они што имају ма какве контакте са Русијом - за "издају Србије", "угрожавање њене (наводне) неутралности", "сарадњу са руским обавештајцима и Путиновом државом"...
Да није смешно, било би трагично.

Тако, дакле, виде нашу "неутралност" овдашња деца комунизма, режимска и невладина пета колона, размажени либерали, другосрбијанци и остала петооктобарска банда (ево и ја да се послужим неким мало јачим, овде једино могућим изразом). Чим се бар за мрву поремети тотално неравноправан однос између огромног западног утицаја и практично непостојећег руског против-отрова - одмах се укључују сирене за узбуну и почиње прогон свега проруског, усиста српског и стварно нормалног. 
То иде дотле да овдашња НАТО америчка агентура добија нервни напад јер се "повећао број људи који уче руски" и оних наклоњених Русији, па се жале својим сарадницима и колегама (плаћеним из истих извора као и они) у овдашњим медијима да је то "недопустиво" и "мора бити одмах прекинуто". Јавно се чуде томе да Срби скрећу са "једино дозвољеног & правоверног", из Брисела и Вашингтона одређеног пута "ка Европској Унији" и почињу да се колебају и застају, питајући се "да ли је то стварно најбоље за Србију". 
И онда цинкаре све оне Русе и Србе који су се макар једанпут видели на кафи (или шољи чаја), они што су испили галоне вискија и хектолитре кола-коле на непрестаним, свакодневним сусретима са свим од реда обавештајцима из наважнијиј западних (и регионалних) амбасада у Београду. Они, такви, се налазе позвани да коментаришу крајње чедне и још увек спонтане, непрагматичне контакте неколико српских опозиционара са пар просрпски оријентисаних руских политичара и друштвених радника...

До скоро победничка и преовлађујућа страна полако схвата како је њихово време неумитно прошло и да се Србија враћа себи и својим реалним интересима. И то не могу да поднесу, почињући да се понашају исто онако хистерично и самосажаљиво, инфантилно и патетично као што смо то ми радили, све до скоро.

Преовлађују: 
1) шок због неочекиваног обрта (са Запада на Исток),
2) љутња због спонтано повећаног броја проруских организација (које они, погрешно, тумаче руским утицајем и новцем), 
3) позив да се овакво стање прекине ("док је то још увек могуће") и сместа забрани, као "издајничко" и "за Србију штетно", све што не иде у екстремно евроунијатском правцу,
5) жеља за наставком и појачањем вишедеценијског процеса обезбожења и расрбљења у српском народу (јер се само тако може смањити руски утицај)...
... и још много тога, сличног.

Добар је то знак за све нас и будућност нашег потомства.

А најсмешније је кад наши западњаци крену да бесне на Русе што нас одвраћају од европског пута, јер нам нуде боље услове за извоз и јачу привредну сарадњу. Разумео бих ја да се они нервирају у себи, али не - они се јавно, у медијима жале на то што нам РУСИЈА НУДИ РЕАЛНО БОЉЕ УСЛОВЕ САРАДЊЕ (што и признају). 
Никада ниједан правоверни зилот у Србији није тумачио хришћанску догму тако инквизиторски успаљено као што то данас раде овдашњи европејци са фанатичном идејом српског приступања Унији из Брисела ПО СВАКУ ЦЕНУ.

"Еуропејство или смрт!", вичу и заклињу се овдашњи петооктобарски екстремисти.

Да човек не поверује докле то иде.

Poslednji put izmenjenoнедеља, 27 март 2016 18:51
nazad na vrh
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

Категорије

Линкови

Локалне вести

Алати

О нама

Пратите нас

List with onlain bookmakersGBETTING